واحد تولید خوراک پلت

واحد تولید خوراک پلت


واحد تولید خوراک پلت (واحد نمونه کشوری سال 94)

کارخانه دان پلت گروه تولیدی ساوانا که عملیات ساخت آن از سال 1389 شروع و فعالیت خود را از نیمه دوم سال 1392 با هدف تولید دان آماده و به صورت پلت و کرامبل آغاز نموده است.

این واحد تولیدی در زمینی به مساحت 20,000 متر مربع و با ظرفیت تولید سالانه 90,000 تن دان پلت و کرامبل با پیشرفته ترین امکانات و تجهیزات منحصر به فرد جهت تولیداتی تابع  استانداردهای بین المللی و با دارا بودن سوله و سیلوهای ذخیره مواد اولیه به ظرفیت 30,000 تن یکی از با کیفیت ترین واحدهای تولید خوراک در کشور محسوب می شود. استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها و دستگاه ها در ساخت دان، طراحی اصولی خط تولید، به کارگیری جدیدترین و هوشمندترین نرم افزارهای اتوماسیون با تکنولوژی زیمنس و اشنایدر آلمان، کنترل و نظارت مستمر در فرآیند تولید و رعایت دقیق اصول کنترل کیفیت  از مواد اولیه تا محصول نهایی، وجود آزمایشگاه مجهز آنالیز مواد غذایی و میکروبی، همگی از ویژگی های بارز این خط کارخانه می باشد. این کارخانه وظیفه تولید دان آماده به صورت پلت و کرامبل برای مزارع پرورش مرغ مادر و گوشتی گروه تولیدی ساوانا بر عهده دارد و بنا به خط مشی کلی گروه، تولید مبتنی بر اصول علمی و عملی، پیشرفت مستمر و ارتقاء سطح کیفی محصولات را در سرلوحه کار خود قرار داده است. در این راستا واحد تولید خوراک در تبادل اطلاعات و تعامل مستمر با متخصصین تغذیه طیور و اساتید دانشگاههای معتبر داخل و خارج از کشور و شرکت های دانش بنیان می باشد تا همگام با علم روز و در جهت اهداف عالی گروه تولیدی ساوانا گام بردارد.

 

مزایای استفاده از خوراک پلت

افزایش مصرف خوراک: به دلیل فرم فیزیکی خاصی که در خوراک های پلت شده یا کرامبل وجود دارد، جوجه ها خوردن این نوع خوراک ها را نسبت به دان آردی ترجیح می دهند. در نتیجه افزایش مصرف خوراک، می تواند پایه گذار بسیاری از بهبودها در مراحل بعدی باشد.

بهبود ارزش غذایی و بازده خوراک: جوجه هایی که با دان پلت تغذیه می شوند سریع تر و به راحتی سیر می شوند و انرژی کمتری را جهت مصرف خوراک به کار می برند در نتیجه با مصرف خوراک کمتر، افزایش وزن مناسبی در جوجه ها ایجاد خواهد شد (بهبود ضریب تبدیل).

کاهش ضایعات: به دلیل فشردگی اجزا خوراک پلت شده به یکدیگر، ضایعات دان به حداقل خود خواهد رسید. در خوراک های آردی اجزا پودری و نرم خوراک که اکثراً شامل افزودنی های خوراک است، در صورت ریخته شدن بر روی بستر قابل تشخیص و مصرف نخواهند بود.

کاهش تغذیه انتخابی و بهبود یکنواختی: جوجه ها در هر بار برداشتن خوراک پلت، مخلوط یکنواختی از مواد را دریافت می کنند که نتیجه آن یکنواختی رشد در گله است.

بهبود خوش خوراکی: پلت کردن به دلیل کاهش میزان آردی بودن خوراک باعث بهبود خوش خوراکی و افزایش مصرف خوراک می شود.

از بین رفتن عوامل میکروبی بیماری زا و ترکیبات ضد تغذیه ای: دمای بالای فرآیند پلت کردن خوراک به همراه فشار مکانیکی که در عبور از دای ایجاد می شود، بسیاری از عوامل میکروبی بیماری زا که ممکن است همراه اجزای خوراکی در دان کامل وارد شده باشند از بین می رود.

کاهش حجم خوراک و حمل و نقل آسان تر: فشرده کردن خوراک بصورت پلت حجم آن را کم کرده و جابجایی و حمل و نقل آن آسان تر می شود.

 
Back to Top

اطلاعات تماس

مازندران بهشهر میدان قدس Phone: 01134573240 Fax: 01134573221 Web: www.savanagroup.ir

بایگانی شمسی