loader image

استفاده از چیلر هوایی در کشتارگاه صنعتی ساوانا

فرآیند کشتار در این مجموعه از ابتدا تا انتها بدون دخالت دست طراحی گردیده و تجهیزات به کار گرفته شده قادر خواهند بود امعا و احشا بدن پرنده را به طور کامل تخلیه نمایند. لازم به ذکر است که در فرآیند میکروب زدایی مقداری آب جذب بدن پرنده گردیده که در این کشتارگاه برای حل این مشکل از 1500 متر چیلینگ لاین استفاده شده است که باعث تخلیه حداکثری آب از بدن پرنده می گردد تا مصرف کنندگان  در ازای پرداخت هزینه، گوشت مرغ خالص دریافت نمایند.

 

اشتراک گذاری:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن : 34443330-011

موبایل : 09113555662