حمایت قاطع تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ، از سویۀ ایرانی

به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی برنامۀ ملی ارتقای امنیت و سلامت گوشت مرغ، با اجرای موفق این برنامه، و مزایای متنوع تولید سویۀ ایرانی مرغ، علی‌رغم مقاومت محدود برخی دستگاه‌ها و افراد واردکننده و ذی‌نفع، بسیاری از تولیدکنندگان نسبت به تولید این سویه آمادگی خود را ابراز کرده‌اند.

علاوه بر اقبال شدید مصرف‌کنندگان، وزارت جهادکشاورزی نیز با به اجرا گذاشتن بستۀ حمایتی و تشویقی برای تولیدکنندگان، تولید پایدار و بامزیت را برای این گروه تضمین کرده است؛ اولویت در تأمین و تحویل نهاده‌ها با نرخ مصوب، اولویت تهیه و تأمین دارو و واکسن با نرخ مصوب، اولویت تأمین تسهیلات با نرخ مناسب و استمهال وام تولیدکنندگان ذی‌ربط در مدت زمان مناسب، صدور حداکثر ظرفیت مجوز جوجه‌ریزی و کاهش فواصل آن، عدم دریافت هرگونه هزینه و تعرفه در صدور مجوز، حذف عوارض صادراتی و اولویت صدور مجوز صادرات تخم‌مرغ نطفه‌دار / جوجه / گوشت مرغ، بخشودگی ۵۰ درصدی بیمه تکمیلی و اجباری سهم بیمه‌گذار، اولویت خرید گوشت مرغ و ذخایر استراتژیک با قیمت بالاتر، اجرای کامل دستورالعمل مرغ با وزن مناسب پس از ابلاغ، و نهایتاً استفاده از ظرفیت شرکت‌های زیرمجموعه برای تأمین نیازهای زنجیرۀ تأمین، فهرست بلندبالای حمایتی وزارت جهادکشاورزی از این تولیدکنندگان بوده که طی ۷ ماه اخیر – از خردادماه تاکنون – بدون وقفه و استثنا ادامه داشته است.

بر همین اساس، انجمن صنفی تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ نیز امروز ۲۵دیماه ۱۳۹۹ طی اطلاعیه‌ای رسماً از تولیدکنندگان درخواست کرد در تولید خود از سویهٔ آرین استفاده کنند. عبدالعلی طهماسبی، رئیس هیئت‌مدیرۀ این انجمن، ضمن برشمردن برخی شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ که با هدف حمایت از تولید ملی و استمرار تولید گوشت مرغ در شرایط تحریم اقدام به جوجه‌ریزی این سویه کرده‌اند، تصریح کرد:

« از همکاران محترم انتظار می‌رود با مشارکت در این امر ملی، همت و ارادۀ شرکت‌های زنجیره‌ای را در تأمین گوشت مرغ مورد نیاز هموطنان و ایجاد امنیت غذایی به نمایش بگذارند.»

شایان ذکر است برنامۀ ملی ارتقای امنیت و سلامت گوشت مرغ، از خردادماه سال جاری، با مشارکت ۲۰دستگاه و نهاد ذی‌ربط به اجرا درآمده و در زمرۀ موفق‌ترین برنامه‌های ملی در حوزه کشاورزی به شمار می‌رود.